Werkwijze

Voordat wij van start gaan willen wij graag alles over u weten. Waar staat uw bedrijf voor en wat wilt u bereiken met uw opdracht. Zodra wij een goed beeld hebben van u en uw wensen zullen wij samen met u een projectplan uitwerken.

Meer dan een website of webshop
Het maken van een website of webshop is een onderdeel van uw inspanningen online. Het maken van een online marketingplan zorgt ervoor dat uw inspanningen kunnen worden omgezet in het behalen van uw uiteindelijke doel.

Nadat wij u hebben leren kennen en het ons duidelijk is wat u wilt bereiken zullen we uw opdracht uitwerken en een voorstel maken aangevuld met onze ideeën. Daarna zullen we samen met u bepalen hoe het uiteindelijke projectplan er uit gaat zien.

Zodra het projectplan vast staan gaan wij aan de slag. Wij werken met een ontwikkelingsfase en een productiefase elk bestaand uit 5 stappen:

Ontwikkelingsfase
Functioneel ontwerp
Conceptfase
Ontwerp
Presentatie
Correctiefase
Productiefase
Bouwen website/webshop
Testfase
Testfase klant
Correctiefase
Oplevering

Nadat de website is opgeleverd gaan we samen met u aan de slag met het online marketingplan. In dit plan zullen alle facetten van zowel online als offline marketing worden belicht.

Ons adres

Knik 6
7591 PZ
Denekamp
Nederland

Contact

2workonline

 +31 53-302 0253

 info@2workonline.nl

2workonline on Linkedin